Behandelingen

Op deze pagina ziet u ons behandelaanbod. Indien u meer informatie over een gewenste behandeling wenst, verwijzen wij u graag naar de externe pagina van huisartskliniek.nl waar wij bij aangesloten zijn.

Zoekt u een specifieke behandeling? Klik dan op één van de bovenstaande behandel categorïen om snel bij de juiste behandeling te komen.

CHIRURGISCHE EN COSMETISCHE INGREPEN

Natuurlijk en Mooi

Ooglidcorrectie

Iedereen wordt ouder, het lichaam en ook onze huid krijgt hiermee te maken. Het ooglid bestaat uit een bovenooglid en een onderooglid. Ook deze huid verslapt in de loop der jaren, net als de hefspier in het ooglid, wat bij sommige mensen hangende oogleden veroorzaakt. Wanneer uw oogleden steeds verder over uw ogen zakken en u er zelfs klachten door krijgt, is het zinvol er iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt uitkomst en wordt vaak uitgevoerd door onze artsen.

Mogelijke klachten die u heeft door uw hangende oogleden:

  • zwaar, vermoeid gevoel
  • vermoeide blik
  • slecht zien, dubbel zien
  • hoofdpijn

Wilt u meer weten over deze behandeling? Klik dan op meer. Wilt u persoonlijk advies over uw oogleden? Vraag dan direct een gratis consult aan.

Een moedervlek verwijderen is een relatief kleine ingreep. Mochten er redenen zijn waardoor dit niet lukt, bespreken we dit tijdens de intake met u.

Een ouderdomsvlek (lentigo) is een goedaardige pigmentafwijking van de huid. Ouderdomsvlekken komen vooral voor in het gezicht en op de handrug. Ouderdomsvlekken kunnen op jongere leeftijd al ontstaan en nemen toe naarmate iemand ouder wordt. 

Ouderdomswratten zijn afwijkingen aan de huid, die verschillen qua kleur, vorm en afmeting. Ze komen meestal voor in het gezicht, in de nek, op de borst of rug. Aangezien ouderdomswratten zich op diverse manieren manifesteren, worden ze regelmatig voor andere huidaandoeningen aangezien. Ook komen ze soms voor in combinatie met ouderdomsvlekken.

Een steelwrat is een goedaardige zwelling van de huid. Steelwratten komen over het algemeen onder de oksel, in de hals of in de liezen voor.

Een talgklier cyste is een goedaardige zwelling, die ontstaan is door een verstopte afvoer van een talgklier. Talgkliercysten komen vaak voor bij volwassenen, vaak op plekken waar haar groeit. 

Talgklier cysten verwijderen gebeurt onder plaatselijke verdoving, door een insnijding van de huid. Na het verwijderen van de talgklier cyste wordt de wond gehecht en de hechtingen dienen na 1-2 weken (afhankelijk van de plaats) verwijderd te worden. 

RIMPEL BEHANDELING EN VOLUME CORRECTIE
VIA INJECTABLES

Natuurlijk en Mooi

Botox

Botuline Toxine wordt al sinds 1973 gebruikt bij neurologische aandoeningen. Botoline toxin blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. Botox® is in de medische cosmetiek een middel dat geïnjecteerd wordt om spieractiviteit in het gezicht te verminderen. Het gevolg hiervan is dat de huid tot rust komt en bestaande rimpels vervagen. Bovendien wordt de vorming van nieuwe rimpels voorkomen.
 
Buiten de cosmetische invloed van botox biedt botox ook een zeer geschikte oplossing tegen overmatige transpiratie. Wilt u meer informatie over de toepassingen van botox? Klik dan op meer informatie. 

Fillerbehandeling voor zowel mannen als vrouwen

Mensen gaan tegenwoordig beter voor zichzelf zorgen, gezonder eten en meer bewegen. Kleine aanpassingen die het uiterlijk verbeteren horen hierbij. Injectables zijn tegenwoordig niet alleen meer voor vrouwen. Steeds meer mannen weten de weg naar de cosmetische kliniek te vinden. 
 
De huid wordt in de loop van de tijd minder stevig en elastisch, waardoor er rimpels en plooien ontstaan. Ook verliest iedereen in het natuurlijke verouderingsproces ongeveer een derde aan collageen na z’n 30e levensjaar. Dit verlies van volume en elasticiteit zorgt voor rimpels, lijntjes en een slappe huid, waardoor de jeugdige uitstraling van het gezicht afneemt. De rimpels worden met de tijd steeds dieper en veranderen in onesthetische lijnen. Het gezicht lijkt hierdoor meer vermoeid, minder stralend en de huid gaat hangen. Door middel van fillers kan je de rimpels opvullen en het volume weer corrigeren. In onze kliniek gebruiken we voornamelijk Stylage. Wilt u meer informatie over de toepassingen van fillers? Klik dan op meer informatie. 
Natuurlijk en Mooi
Natuurlijk en Mooi

Lippen opvullen

Lippen opvullen of lipvergroting is een cosmetische ingreep die u mooie volle lippen geeft. De behandeling wordt uitgevoerd door P. Khalili, cosmetisch huisarts. Zij kan u met haar ervaring en deskundigheid helpen als het gaat om het (subtiel) vergroten van de lippen. Voor het opvullen wordt gebruik gemaakt van een filler met hyaluronzuur. Deze lipfiller is uitermate veilig en geeft een natuurlijk resultaat. Het betreft een tijdelijke filling (permanente fillers zijn tegenwoordig niet meer toegestaan) en het effect zal ongeveer 9 maanden tot 1 jaar zichtbaar zijn. Hierna is de behandeling zonder problemen te herhalen.
 
Er zijn meerdere toepassingen en behandelingen mogelijk voor het gebruik van lipfillers.
• Het in balans brengen van ongelijke lippen
• Het voller maken van smalle lippen
• Dunne lippen opvullen door het ouder worden
• Het opvullen van lippen bij littekens
• Lippen opvullen om rokerslijntjes minder zichtbaar te maken
 
Is een lipfiller iets voor u? Neem gerust contact met ons op! Wilt u meer informatie over lippen opvullen? Klik dan op meer informatie.