Over Ons

Natuurlijk en Mooi

Esthetische kliniek

Natuurlijk en Mooi | Esthetische kliniek voor verfijnde cosmetische en chirurgische ingrepen heeft een persoonlijke benadering waar kwaliteit en een natuurlijk eindresultaat hoog in het vaandel staan. Om die reden willen wij u graag voorstellen aan ons team.

Mijn Verhaal

P. Khalili
Cosmetisch huisarts

Mijn naam is Pooneh Khalili en ik ben huisarts met ervaring en belangstelling in cosmetische behandelingen. Samen met mijn echtgenoot heb ik sinds 2011 een huisartsenpraktijk in het gezellige Brabantse dorp Fijnaart. Sinds 2003 ben ik geregistreerd als arts in Nederland, eerder heb ik in Iran (mijn geboorteland) als arts gewerkt.

Chirurgische ingrepen en dermatologie hebben altijd mijn interesse gehad. Circa vier jaar heb ik gewerkt op verschillende poliklinieken in het Amphia ziekenhuis en het Albert Schweitzer ziekenhuis. Hier heb ik op de dagbehandeling lichttherapie en POK (poliklinische operatie kamer) gewerkt. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan.

Daarna heb ik gekozen voor het huisartsenvak. Altijd heb ik de wens gehad om het medische en cosmetische aspect van mijn vakgebied te combineren. Aan het eind van mijn opleiding aan het Erasmus MC heb ik stage gelopen op de afdeling plastische chirurgie. 

Vanaf 2014 tot eind maart 2020 ben ik aangesloten geweest bij de Huisartskliniek waar ik met veel plezier injectables en andere (verfijnde) cosmetische behandelingen heb geleerd en in mijn kliniek uitgevoerd. Sinds 1 april 2020 ben ik trotse  bestuur -lid van NVCH(Nederlandse vereniging Cosmetische Huisartsen). Vorig jaar zijn we verhuisd naar een nieuw pand waar ik in een prachtige behandelkamer mijn cliënten kan behandelen. Het behandelaanbod is recent uitgebreid met laserontharing die door schoonheidsspecialiste Sanne wordt verzorgd. 

 

 

“Waarom geen betere uitstraling als het subtiel kan?”

 

Khalili
Natuurlijk en Mooi

Sanne Vissers

Schoonheidsspecialiste

Even voorstellen! Ik ben Sanne Vissers, 21 jaar en ik woon in Zevenbergen. Sinds 1 april 2019 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialist bij Natuurlijk en Mooi / Huisartsenpraktijk Pourfar en Khalili.

Ik heb in juni 2017 mijn diploma schoonheidsspecialiste niveau 4 behaald en ben vrijwel gelijk daarna fulltime bezig geweest met dat wat ik leuk vind: schoonheid.

Ik ben elke woensdag aanwezig voor de laser ontharingsbehandelingen. Wenst u op een andere dag langs te komen? Het is ook in overleg mogelijk. U kunt mij altijd telefonisch en per mail bereiken.

Hopelijk tot snel!

Natuurlijk en Mooi

Helma Hamers

Assistent ooglidcorrectie

Ik ben Helma Hamers en assisteer dokter Khalili bij de ooglid operaties.

Bij Natuurlijk en Mooi zal ik als rechterhand van cosmetisch huisarts P. Khalili fungeren. Ik hoop veel mensen te kunnen helpen en mijn bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de kliniek. 

Ik hoop u snel te mogen ontvangen bij Natuurlijk en Mooi in Fijnaart.

Bekijk onze kliniek

Nieuwe Dorpsweg 1A, 4793 BR Fijnaart

Gratis adviesgesprek Natuurlijk en Mooi in Fijnaart

Wilt u weten wat we in onze esthetische kliniek voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij onze kliniek in Fijnaart. Dit intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.