Ervaring van de klanten

9.3

Prima tot zover.

Duidelijke eerlijke voorlichting. Vriendelijk en volledig. Prettig intake gesprek. Voor volledig beeld wacht ik de behandeling en nazorg af.
- Nuiten - 14 oktober 2020

Beste plek voor een ooglidcorrectie

Ik was heel bang om een ooglidcorrectie te laten doen. Op aanraden van iemand anders hier terecht gekomen. Wat ben ik blij dat ik de stap toch heb genomen. Het is me 100% meegevallen. Super begeleiding, fijne behandel ruimte en natuurlijk de bekwame dr. Khalili en haar assistente.
- Zundert - 9 oktober 2020

Uitstekend

Neemt zeer de tijd voor patiënt
- Halsteren - 26 september 2020

Netjes en verzorgd

Goed behandeld, alles netjes uitgelegd, voorbereiding en nazorg waren netjes net als de behandeling zelf.
- Klundert - 23 september 2020

Heel natuurlijk

Super lieve dokter waarbij je je gelijk op je gemak voelt...aanrader!
- Fijnaart - 19 september 2020

Ik werd vriendelijk en eerlijk geholpen

Professioneel advies waarbij ik heel duidelijk kon voelen dat er in mijn belang werd gedacht. De arts leeft zich in in mijn wensen en laat daarbij haar professionele mening horen.
- Bosschenhoofd - 30 augustus 2020

Ik ben heel tevreden.

Ik wilde al en poos het verdriet uit mijn gezicht en dan met name rond mijn lippen het hangen van m’n lip en rondom hangwangen. Deze zijn opgevuld met fillers nu en het resultaat is heel mooi. De behandeling was door kundigheid haast pijnloos. Ik raad het iedereen aan en dit is echt gemeend!
- FIJNAART - 21 augustus 2020

Heel goed

Ik werd heel goed geïnformeerd van te voren, wat ik kan verwachten, maar ook wat er verkeerd kan gaan of waar ik op moest letten. Ik zie nu nog bont en blauw maar als dat allemaal weg is , zal ik de wereld weer inkijken met een open blik. De service is ook heel goed , ben er heel blij mee
- STANDDAARBUITEN - 21 augustus 2020

Vriendelijk en professioneel

ik wordt altijd heel goed geholpen. Hele vriendelijke arts die zeer professioneel is en ook goed advies geeft
- SINT PHILIPSLAND - 7 augustus 2020

Zeer prettige en positieve eerste ervaring!

Ik ben heel erg vriendelijk en kalm ontvangen. Een erg goede uitleg gekregen en advies wat bij me past. Heel erg prettig.
- Bergen op Zoom - 1 augustus 2020

Een professionele en goede ervaring

Ik kwam met een rimpel tussen mijn wenkbrauw. Er is mij uitgelegd wat er gedaan kon worden en ook met welke risico's. Ik kreeg de keuze wat ik wilde doen. Deze pakte boven verwachting mooi uit. Goed advies, professioneel en menselijk. Ik ga zeker terug
- Fijnaart - 20 juli 2020

Geweldig ! Zeer subtiel een paar jaar terug in tijd , heel erg blij mee!

Op een hele fijne ontspannen wijze wordt er door dokter Kallili gekeken hoe ze met een paar kleine prikjes diepe en wat minder diepe rimpels weg kan krijgen . Dit op een manier waarbij recht wordt gedaan aan je leeftijd maar dat je gezicht dan wat frisser en mooier oogt. Heel erg blij mee en ze houden ook voor je bij wanneer je op hun advies de behandeling kunt herhalen en dan krijg je een berichtje zonder enige verplichting. Ik ben fan!
- Roosendaal - 18 juli 2020

zeer prettige artsen

vriendelijk en nemen de tijd voor je.
- Oosterhout nb - 13 juli 2020

Werkelijk jonger gezicht

Het is eindelijk weer fijn om in de spiegel te kijken; echt mooi geworden en daarbij zeer natuurlijk
- Fijnaart - 28 juni 2020

Tevreden met resultaat

Persoonlijke benadering, goede uitleg, mooie resultaat
- Willemstad - 26 juni 2020
15 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Super lieve dokter waarbij je je gelijk op je gemak voelt…aanrader!

3.5/5
5/5

Ooglidcorrectie uit laten voeren.

Eind februari heb ik een ooglidcorrectie gehad in de huisartsenkliniek in Fijnaart. Ben heel tevreden over zowel de intake als de behandeling. Het is me echt voor 100% meegevallen, zelfs de prikjes van de verdoving voelde ik bijna niet. Kan het zeker aanbevelen!! De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht heeft mij over de streep getrokken om het te doen. Had er echt vertrouwen in na de intake.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Ooglidcorrectie uit laten voeren.

Eind februari heb ik een ooglidcorrectie gehad in de huisartsenkliniek in Fijnaart. Ben heel tevreden over zowel de intake als de behandeling. Het is me echt voor 100% meegevallen, zelfs de prikjes van de verdoving voelde ik bijna niet. Kan het zeker aanbevelen!! De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht heeft mij over de streep getrokken om het te doen. Had er echt vertrouwen in na de intake.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Ooglidcorrectie uit laten voeren.

Eind februari heb ik een ooglidcorrectie gehad in de huisartsenkliniek in Fijnaart. Ben heel tevreden over zowel de intake als de behandeling. Het is me echt voor 100% meegevallen, zelfs de prikjes van de verdoving voelde ik bijna niet. Kan het zeker aanbevelen!! De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht heeft mij over de streep getrokken om het te doen. Had er echt vertrouwen in na de intake.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
4/5

betrokken en deskundig

Mijn ingreep ( bovenooglid correctie) moet nog gebeuren maar ik heb er alle vertrouwen in. Er wordt ruim de tijd genomen en goed voorgelicht zonder bla bla en alle vragen worden eerlijk beantwoord. Ik zie met vertrouwen de ingreep tegemoet.

  •  Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting 

  • Persoonlijke benadering 

  • Advies en behandelingN.v.t.
  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Mooi resultaat, rustig en secuur gewerkt.

Wat een rustgevend team. Meteen op mijn gemak. Resultaat erg mooi.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Prettige, geruststellende en deskundige behandeling.

Een prettig ontvangst en een duidelijke uitleg. Zowel tijdens de intake als tijdens de behandeling. Heel netjes gedaan. Nazorg ook top.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering 

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Heel persoonlijk,hartelijk en kundig

Ik heb een ooglidcorrectie gehad. Nu twee maanden geleden en heel erg tevreden met het resultaat. Mijn arts had alle tijd en was erg vriendelijk. Het resultaat is fantastisch, ik ga haar zeker aanbevelen bij vrienden.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting 

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Kundig en relaxed

Goede voorlichting en deskundig advies. De ingreep was pijnloos en heb ik positief ervaren. Geen nabloeding of pijn en door de precisie van zowel arts als assistente geen zwelling of blauwe plekken. Heel erg tevreden en kan het iedereen aanraden.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting 

  • Persoonlijke benadering 

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit 

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Zoals U het wenst!!

Het intake gesprek was erg duidelijk en informatief. Ze gaf me een fijn vertrouwd gevoel en gaf me bedenktijd. Tijdens de behandeling wordt je gerustgesteld en alles gaat op een juiste hygiënische en steriele manier. Na de behandeling kreeg ik juiste advies en een tel nummer voor evt vragen. Nu na bijna 3 mnd een zéér mooi resultaat. Menige mensen vragen waar ik het ooglidcorrectie heb laten doen omdat het zo netjes is gedaan!!! Ik ben dus een zéér tevreden patient/ cliënt Nogmaals bedankt!!! Groetjes Caroline Maatjens

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit 

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Uitgevoerd wat vooraf is besproken en……..perfect.

Zoals ik al aangaf is de behandeling uitgevoerd zoals vooraf helemaal besproken. De behandeling zelf is voor mij meegevallen, trouwens ook de zorg erna. De aandacht en persoonlijk voorkeur of wens heeft eveneens naar tevredenheid plaats gevonden.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering 

  • Advies en behandeling 

  • Prijs en kwaliteit 

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

Het resultaat is verrassend mooi,

klantvriendelijk, persoonlijk, advies en het is betaalbaar

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting 

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
4.5/5

Heel erg goed !!!!

Ik heb een ooglid correctie gehad, en heb er een hele goede ervaring mee.

  • Aanbevelen?Ja
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit 

  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
5/5

perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon top!

  • Aanbevelen?Ja
  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Totale beoordeling

     
4.5/5

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen?Ja
  • Bij welke locatie/ behandelaar bent u geweest?Huisartskliniek Fijnaart
  • Goede voorlichting

  • Persoonlijke benadering

  • Advies en behandeling

  • Prijs en kwaliteit

  • Totale beoordeling