Hydro behandeling

Hydro behandeling

Een behandeling met Stylage Hydro is een huidverbeterende behandeling met een natuurlijk resultaat. Er wordt namelijk geen volume toegevoegd. Deze behandeling heeft als doel de huid te hydrateren waardoor fijne lijntjes verminderen. 

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt ervoor dat vocht vastgehouden wordt waardoor de huid er fris en gehydrateerd uitziet. Factoren zoals leeftijd, stress, ongezonde diëten, roken, zon, vrieskou, wind, en ook hormonale schommelingen zorgen ervoor dat het hyaluronzuur in de huid steeds minder wordt met als effect dat de huid minder stevig en elastisch aanvoelt. De huid wordt langzaam dunner, droger en er ontstaan fijne lijntjes. 

Een Hydro behandeling herstelt de huidhydratatie waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert.

Hydro behandeling: voor wie?

Wanneer je één van de volgende vragen met ja kunt beantwoorden is een behandeling met Stylage Hydro geen overbodige luxe.

  • Breng je veel tijd door in de zon?
  • Ben je blootgesteld aan stress?
  • Kamp je met een droge huid?
  • Ben je vatbaar voor hormornale schommelingen?
  • Heb je zichtbare tekenen van huidveroudering? 

De hydro behandeling is bedoeld voor mensen die geen veranderingen willen in hun natuurlijke uitstraling maar wel de vitaliteit van de huid willen bevorderen, ook preventief. Want het voorkomen van fijne rimpeltjes is beter dan genezen. 

Hydro voor een sterk gehydrateerde & stralende huid 

Stylage Hydro is een puur hyaluronzuur wat zich heel soepel in de huid gedraagd doordat moleculen niet aan elkaar verbonden zitten. Het wordt toegediend met vijf kleine injecties in de middelste huidlaag, op strategisch geplaatste plekken. Het is een puur en zuiver filler product die de huid van binnenuit herstelt. Hierdoor verbetert de hydratatie en elasticiteit wat resulteert in een frisse en jonge uitstraling.