Profhilo

Profhilo is een huid verbeterende behandeling. Het bestaat uit hoge concentratie van pure hyaluronzuur en het wordt in de huid ingebracht door middel van injecties. Hierdoor krijg je een huidverbetering die zorgt voor hydratatie van de huid en leidt tot het vormen van collageen en elastine. Deze eiwitten zorgen ervoor dat je huid steviger en elastischer wordt. Bovendien geeft het een liftend effect en laat fijne lijntjes verdwijnen. Het is geschikt voor zowel gezicht als de rest van het lichaam waar de huid in lichte tot matige mate slap is geworden. Dit middel kan vanaf rond  30-35ste levensjaar(afhankelijk van de huidkwaliteit) gebruikt worden om de natuurlijke veroudering van de huid te vertragen en de stevigheid van de huid langer te behouden.

Het is ideaal voor iedereen die zijn huid wil verbeteren, zonder volumetoename. Bovendien is het geschikt voor zowel het gezicht, als voor de hals of het lichaam!

Wat is Profhilo?

Profhilo werkt niet als volume opvullend maar zorgt voor de kwaliteit verbetering van de huid. Hierdoor wordt je eigen huid aan het werk gezet en daardoor heb je altijd een natuurlijk resultaat. Profhilo is sinds 2015 op de markt en heeft al diverse Aesthetic Awards gewonnen!
Voor het beste resultaat is er meer dan één Profhilo behandeling nodig. De tweede Profhilo behandeling vindt één maand na de eerste behandeling plaats. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. 

Wil je weten of Profhilo geschikt is om jouw uitstraling te verbeteren? Boek dan online je gratis consultatie in.

Gratis adviesgesprek Natuurlijk en Mooi in Fijnaart

Wilt u weten wat we in onze esthetische kliniek voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij onze kliniek in Fijnaart. Dit intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Wat doet Profhilo precies?

 • verbeteren van de stuctuur van je huid
 • verzachten en verdwijnen van fijne lijntjes
 • geeft een sterk hydraterend effect
 • vermindert roodheid in het gelaat
 • licht tot matig hangende wangen en onscherpe kaaklijn worden strakker
 • zorgt dat het natuurlijke verouderingsproces langzamer loopt, het maakt je huid jonger en strakker
 • het bevat hoge concentratie van hyaluronzuur dat op een geheel andere manier geproduceerd is dan de “normale” hyaluronzuur fillers. “Normale” fillers zorgen vooral voor extra volume ter hoogte van de injectieplek, Profhilo doet dit niet!
 • laat je eigen huidcellen  meer collageen aanmaken. Deze eiwit zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Profilo werkt niet als volume opvullend maar wel voor de kwaliteit verbetering van de huid. Hierdoor word je eigen huid aan het werk gezet en daarom heb je altijd een natuurlijk resultaat. Profhilo heeft al diverse Aesthetic Awards gewonnen!
Wil je weten of Profhilo geschikt is om jouw uitstraling te verbeteren, boek dan online je gratis consultatie in.

Vanaf wanneer begin je het beste met Profhilo

Wat niet te doen na Profhilo?

 • niet sporten of zwaar lichamelijk werk doen tot 12 u na de behandeling
 • geen massages of andere schoonheidsbehandelingen op het behandelde gebied gedurende 48 uur na de behandeling
 • vermijd gedurende de eerste 48 uur stoombaden en sauna’s
 • ga tot 48 uur na de behandeling niet in de volle zon zitten