Filler behandeling

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en geven de lippen meer volume. Stylage is een hyaluronzuurgel met een uitzonderlijke elasticiteit, waarmee een heel natuurlijk effect kan worden behaald. Rimpelvulling en een gladder huidoppervlak, met een natuurlijk effect!

Hoe werkt het?

Stylage wordt met een dun naaldje in de huid geïnjecteerd. Sommige soorten bevatten het verdovende lidocaïne, zodat je weinig last hebt van het prikken. Het is een veilige behandeling en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Na afloop van de ingreep kan de huid wel wat gezwollen aanvoelen. Dit duurt slechts enkele dagen en verdwijnt vanzelf weer. Een behandeling met Stylage duurt 15 tot 60 minuten. Aansluitend kun je direct je bezigheden weer hervatten.

Resultaat

Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9 tot 12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.

Varianten Stylage

  • Stylage S: wordt gebruikt voor de lippen en de fijne rimpeltjes in het gezicht
  • Stylage M: ideaal voor het opvullen van matige tot diepe rimpels zoals de nasolabiale plooien
  • Stylage L: speciaal voor het opvullen van zeer diepe rimpels in het gelaat en behandeling van de handen
  • Stylage XL en XXL: herstelt het volume in het gezicht en accentueert de contouren (zoals de wangen en jukbeenderen)
  • Stylage Lips: zorgt voor meer volume van de lippen vult liplijntjes en herstelt de contouren
  • Stylage Hydromax: herstelt de conditie van de huid en vult fijne lijntjes op